این ترشی کلم رستورانی رو امروز درست کن و فردا بخور!

به گزارش فروشگاه های میهن، ترشی کلم درست کردن کار خاصی ندارد. مواد خیلی عجیب و غریبی هم نمی خواهد. شما فقط اراده کنید و تا میوه فروشی محل

این ترشی کلم رستورانی رو امروز درست کن و فردا بخور!

بروید و یک کلم خریداری کنید و بقیه اش را ما خواهیم گفت!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار

کلم قرمز کوچک

یک عدد

سرکه سفید یا قرمز

یک لیوان

آب جوش

یک لیوان

نمک

به مقدار لازم

سیر

چند حبه

کاری داشت؟! نه! پس بقیه خطوط را بخوانید و با جان و دل اجرا کنید!

کلم ها را با چاقو خرد کنید. می توانید از پوست کن هم بهره ببرید، چون خیلی سریع تر و راحت تر انجام می گردد. سیر ها را هم پوست بکنید و آماده بگذارید.

در یک ظرف آب جوش و سرکه و نمک را با هم مخلوط کنید.

ظرف ترشی را مقابل رویتان بگذارید. کلم ها و سیر ها را در آن بریزید و حالا مخلوط آب و سرکه را در آن بریزید. در ظرف را محکم ببندید و در

یخچال بگذارید. این ترشی آنقدر مهربان است که از روز بعد می توانید آن را میل کنید!

ظرفی که ترشی را در آن درست می کنید حتما تمیز و کاملا خشک باشد.

بعد از شستن کلم ها اجازه بدهید خوب خشک بشوند.

آب و سرکه باید روی کلم ها را به مقدار یک بند انگشت بگیرد. پس ظرف مناسبی انتخاب کنید.

اگر دوست دارید ترشی آن کمتر باشد می توانید در حد یک نصفه قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنید.

برای اینکه در ترشی سرکه وجود دارد بهتر است از ظرف شیشه ای بهره ببرید. ظرف پلاستیکی به کار نبرید.

این ترشی را تا پاییز و زمستان نرسیده است درست کنید و در کنار غذا ها نوش جان بفرمایید! تجربه و تحقیقات ثابت نموده

است ترشی در فصل های سرد بیشتر می چسبد!

منبع: راهنماتو

منبع: فرارو
انتشار: 22 شهریور 1402 بروزرسانی: 22 شهریور 1402 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1604

به "این ترشی کلم رستورانی رو امروز درست کن و فردا بخور!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این ترشی کلم رستورانی رو امروز درست کن و فردا بخور!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید