خبرنگارانی پر از دسرهای لذیذ

به گزارش فروشگاه های میهن، پنکیک یکی از سریع ترین و خوشطعم ترین دسرهایی است که می توان در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام به تهیه آن کرد. همچنین در این نوشتار از میکادو و کیک خیس نیز صحبت خواهیم کرد.

خبرنگارانی پر از دسرهای لذیذ

یکی از ساده ترین غذاهایی که نوعروس های جوان می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن آن را آموخته و در صبحانه و عصرانه اقدام به تهیه آن نمایند پنکیک است.

سه شنبه های بین 3 فوریه و 9 مارس در مسیحیت با عنوان روز پنکیک یا روز اعتراف شناخته می گردد. این روز پیش از شروع پیش از شروع دورهٔ روزه و پرهیز است. با توجه به اینکه در دوران روزه و پرهیز پنکیک خوردن ممنوع است. از این رو در کشورهایی همچون بریتانیا، هلند، بلژیک به صورت سنتی در این روز اقدام به درست کردن پنکیک می نمایند.

طرز تهیه پنکیک در نقاط مختلف دنیا و حتی در نقاط مختلف ایران عزیزمان نیز بسیار متفاوت است. علاوه بر دستورات مختلف و تغییر در مواد تشکیل دهنده، تزئیین و سرو این کیک نیز به صورت های مختلف با استفاده از شکلات، شیره های مختلف همچون شیره انگور، کرم های شکلاتی و ... صورت میگیرد.

در تهیه پنکیک، نکته مهم توجه به مقدار روغن مصرفی جهت سرخ کردن غذا و همچنین میزان پنکیک برای پف کردن کیک هست! طوری تنظیم کنید که پنکیک درست بشه و تبدیل به کیک معمولی نشه!!

یه کیک خوشمزه ولی خیس!

بعد از معرفی پنکیک و اشاره به روز پنکیک به یکی از خوش طعم ترین کیک های موجود می باشد که البته روش پخت آن نیز ممکن است کمی سخت و حساس باشد! کیک ها دارای انواع بسیار گوناگونی هستند که البته تنوع رورش های تزئین آنها نیز بسیار متفاوت بوده و در بسیاری از موارد پا را فراتر گذاشته و به اثری هنری تبدیل می گردد.

طرز تهیه کیک خیس در ابتدای کار شباهت بسیاری به طرز تهیه کیک های ساده دارد و فوندانسیون این کیک نیز دقیقا مشابه کیک های ساده می باشد که با توجه به ذائقه آشپر می تواند تغییراتی در داخل آن صورت گیرد. مهمترین نکته در تهیه کیک خیس، ساخت مایع و به عبارتی سس کیک می باشد که اصلیترین طعم دهنده کیک خواهد بود و وظیفه اصلی طعم این کیک را بر عهده دارد.

همانطور که اشاره شد تهیه این کیک سخت بوده و جزو کیک های سخت محسوب میگردد و بخصوص نوعروسان باید با تمرین بسیار و کسب تجربه در تهیه این کیک، قدم در راه یک کیک پز حرفه ای بردارند.

یک شیرینی بسیار بسیار ساده! مخصوص نوعروسها

جدا از کیک ها، شیرینی ها از آن دسته موادی می باشند که پخت انها احتیاج به تخصص داشته و به راحتی قابل پخت نمی باشند. همیشه ما آشپزها در خانه در صدد رسیدن به کیفتی شبیه به کیفیت شیرینی های قنادی ها هستیم و خود را با آنها مقایسه می کنیم! در حالی که توجه به این نکته لازم است که قنادی ها دارای دستگاه های بسیار تخصصی و صنعتی می باشند که در فرایند عمل اوری خمیر مواد، پخت و تهیه مواد لبنی مورد نظر و ... عملکردی بسیار خاص را برای آشپز قنادی فراهم نموده و در نتیجه آن تاثیر مستقیمی بر روی طعم پایانی شیرینی های تولیدی می گذارند.

دستگاه های تخصصی و گرانقیمتی که فقط کاربرد صنعتی دارند و استفاده از آنها در منازل امکان پذیر نیست.

حال پاسخ اینجاست که دلیل طعم بسیار خوب شیرینی های خانگی چیست! پاسخ معین است، هنر آشپز! شیرینی پزی در خانه به واقع احتیاج به هنر دارد و کاری سخت است. تجربه بالای که برای تهیه شیرینی های خانگی احتیاج است از ساعت ها و سال ها کوشش ناپیروز و پیروز در راه رسیدن به یک شیوه خاصی می باشد که برای هر آشپز نیز متفاوت بوده و سبکی شخصی محسوب می گردد.

در این بین اما یادگیری بعضی شیرینی ها همچون میکادو احتیاجی به توانایی خاصی ندارد. طرز تهیه میکادو بسیار ساده است و بدون داشتن تجربه نیز میتوان میکادوهای خوشمزه ای تهیه کرد. کافی است که نان میکادو را تهیه نموده و یک شیرینی هرچند ساده بین نان میکادو قرار دهید و یک شیرینی خوش طعم تهیه کنید. همچین می توان لای نان مخصوص از حلوا با طعم های مختلف نیز استفاده کرد.

دستور پخت غذاهای سنتی

علاوه بر موارد اشاره شده که می تواند جلابخش سفره های شما در وعدهای صبحانه و عصرانه گردد. اما پخت غذا برای نهار و شام نیز احتیاج است! ضروری نیست ولی احتیاج می باشد! یادگیری طرز تهیه غذاهای ایرانی گاها ممکن است بسیار سخت و خسته نماینده گردد و هر بار یک مزه متفاوت را به مصرف نماینده ارائه دهد!! که این می تواند نشان از عدم اشنایی دقیق آشپز با روش پخت باشد. پخت غذاهایی همچون انواع پلو، هر چقدر که در دفعات بیشتری صورت پذیر می تواند بر توانایی های آشپز افزوده و در نتیجه بعد از مدتی نتیجه ای بسیار لذت بخش را برای او فراهم سازد. در این میان یادگیری طرز تهیه دلمه، برای مثال علاوه بر احتیاج مبرمی که به تمرین بسیار دارد احتیاجمند آگاهی از طعم ادویه های مختلف و تاثیر آنها در طعم مواد غذایی می باشد.

در نتیجه نوعروسان بهتر است در ابتدای زندگی مشترک به سمت یادگیری غذاهایی برایند که روش پخت آسانتری دارد و احتیاج به آشنایی پیشین با مواد غذایی و ادویه ها ندارد. سپس کم کم این غذاها را در برنامه غذایی خود و خانواده خود قرار داده و با تست و کسب تجربه، پیروزیت های بیشتری را در این زمینه بدست اورند.

منبع: چمدان
انتشار: 26 اسفند 1398 بروزرسانی: 30 فروردین 1399 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 124

به "خبرنگارانی پر از دسرهای لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگارانی پر از دسرهای لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید