10 دلیل مهم برای بیشتر مصرف کردن زردچوبه

به گزارش فروشگاه های میهن، شاید پیش از این درباره فواید زردچوبه خوانده باشید؛ اما آیا با فواید بیشتر استفاده کردن آن آشنایی دارید؟

10 دلیل مهم برای بیشتر مصرف کردن زردچوبه

از پروفایل ما bestcanadatours دیدن نمایید.

به گزارش، زردچوبه خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد، آیا می دانید این خاصیت در بدن ما چه فوایدی خواهد داشت؟ با ما همراه باشید تا در این باره بیشتر بخوانید. شاید نظر شما را درباره این ادویه عوض کند و آن را بیشتر در سبد غذایی خود قرار دهید.

قطعا زردچوبه به تنهایی برای کاهش وزن کافی نیست؛ ولی اگر شما در رژیم لاغری باشید یا برنامه ورزشی لاغری داشته باشید، زرد چوبه می تواند در سوخت و ساز بیشتر بدن شما را یاری دهد و موجب کاهش وزن بیشتر گردد.

در زردچوبه، پلی فنال وجود دارد. پلی فنال نوعی آنتی اکسیدان است که موجب کاهش التهابات در بدن می گردد. التهابات مفاصل یکی از درد های رایج است که درصد پیدایش آن در افراد کهنسال یا بعضی از جوانان بیشتر است. استفاده بیشتر از زردچوبه این خاصیت را دارد که این التهابات را تا حد زیادی درمان کند و درد را کاهش یابد.

گفتیم که پلی فنال موجود در زردچوبه موجب کاهش التهابات بدن می گردد. پلی فنال در خصوص حالات روحی ما نیز اثر دارد و تا حد بسیاری با افسردگی مقابله می نماید. طبق مقاله ای که مجله نقد غذا و علوم تغذیه در سال 2019 منتشر نموده است، زردچوبه علائم بیماری های اضطرابی و افسردگی را کاهش می دهد.

طبق گرازش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، بیش از 100 میلیون نفر از عظیمسالان در آمریکا، پیش زمینه دیابت یا به بیماری دیابت مبتلا هستند. 2 نوع دیابت وجود دارد؛ یکی به دلایل ژنتیکی در ما به وجود می آید و دیگری به علت سبک زندگی اشتباه. پژوهشگران دریافتند که زردچوبه می تواند به کنترل قند خون یاری کند و از آسیب به کلیه و سیستم عصبی جلوگیری کند.

طبق گزارش ریدرز دایجست، مردمی که در هند زندگی می نمایند نرخ آلزایمر کمتری نسبت به مردم اروپا و آمریکا دارند. به همین علت پژوهشگران قرص های مکملی از زردچوبه تهیه نموده و به بیمارانی که در خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند تجویز می نمایند.

سرطان تجمع غیرعادی سلول های بدن است که ممکن است هر جای از بدن اتفاق بیافتد. در این راستا سیستم ایمنی بدن وارد عمل شده و سلول های سرطانی را از بین می برد. خاصیت آنتی اکسیدان بودن زردچوبه از پیری و تکثیر غیرعادی آن ها جلوگیری می نماید. در واقع سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و ضد سرطان خواهد بود.

این ادویه پر فایده، در واقع خاصیت آنتی باکتریال نیز دارد و از عفونت های قارچی رحم جلوگیری می نماید. سندرم تخمدان پلی کیستیک به واسطه یک اختلال در غدد درون ریز به وجود می آید. ماده کورکومین موجود در زردچوبه خاصیت ضو موتاژن دارد که موجب رفع ساختن این اختلالات در زنان می گردد و همچنین عادت ماهانه را نیز منظم می نماید.

زردچوبه با تری گلیسرید خون مقابله نموده و موجب کاهش سطح کلسترول خون می گردد. این نوع چربی در خون به علت استفاده بیش از حد از چربی به وجود می آید. چربی هایی که ما می خوریم، ولی نمی سوزانیم. خوراک ما باید بر اساس فعالیت مان تنظیم گردد.

بیماری های قلبی بیشترین علت مرگ در سرتاسر دنیا است. کورکومین موجود در این ادویه، موجب بهبود عملکر عضلات قلب شده و از گرفتگی عروق جلوگیری می نماید. با مصرف بیشتر این ادویه، احتمال بروز مسائل قلبی و عروقی کاهش یافته و از بیماری هایی مانند سکته قلبی پیشگیری می کنید.

کورکومین موجود در زرد چوبه باعث می گردد رادیکال های آزاد که شامل مولکول اکسیژن هستند از بین بروند. این مولکول های رادیکالی در بدن، تعادل و خنثی بودن بقیه مولکول های را برهم زده و آسیب های زیادی از جمله مسائل کبدی، پیری زودرس و عظیم شدن تومور را به وجود می آورند.

منبع: ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 8 مهر 1399 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 479

به "10 دلیل مهم برای بیشتر مصرف کردن زردچوبه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 دلیل مهم برای بیشتر مصرف کردن زردچوبه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید