فراوری در مرغداری های صنعتی 53 درصد گرانتر شد

به گزارش فروشگاه های میهن، بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، در زمستان 1400 تورم سالانه قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری های صنعتی کشور به 52.8 درصد رسید که نسبت به تورم سالانه 69 درصدی در پاییز 1400 معادل 16.2 درصد کاهش داشته است. در فصل مورد آنالیز، در میان قلم های مرغداری های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم تخم مرغ خوراکی با 38.4 درصد و بیش ترین آن مربوط به قلم جوجهٔ یک روزه با 95.5 درصد است.

فراوری در مرغداری های صنعتی 53 درصد گرانتر شد

بعلاوه در این فصل تورم نقطه به نقطه 31.2 درصد بوده است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه 33.4 درصدی در پاییز 2.2 واحد درصد کاهش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی به وسیله فراوریکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای فراوری قلم های خود در داخل کشور، در فصل زمستان 1400 نسبت به فصل زمستان 1399، 31.2 درصد افزایش دارد. در بین قلم های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به کود با 16.4 درصد و بیش ترین آن مربوط به جوجه یک روزه با 53 درصد بوده است.

با این وجود اما تورم فصلی با افزایش 0.6 درصدی نسبت به پاییز به 3.4 درصد رسید. در میان قلم های مرغداری های صنعتی، بیشترین افزایش مربوط به تخم مرغ با 8 درصد، کمترین افزایش مربوط به پولت با 0.5 درصد و بیشترین کاهش مربوط به کود با 1.4- درصد بوده است.

منبع: اتاق بازرگانی ایران
انتشار: 7 تیر 1401 بروزرسانی: 7 تیر 1401 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1391

به "فراوری در مرغداری های صنعتی 53 درصد گرانتر شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فراوری در مرغداری های صنعتی 53 درصد گرانتر شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید