آشنایی با خواص اسفناج

به گزارش فروشگاه های میهن، اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است.

آشنایی با خواص اسفناج
کالری اسفناج مانند دیگر سبزی ها اندک است اما مقدار فیبر آن فراوان و حدود دو برابر سبزیجات دیگر است. این سبزی منحصر به فرد را هم می توانید به صورت خام و تازه مصرف کنید و هم با استفاده از آن یک سوپ اسفناج خوشمزه و هیجان انگیز آماده کنید. ماست و اسفناج که به نام بورانی اسفناج نیز شناخته می گردد یکی دیگر از مواد غذایی مجذوب نماینده برای سفر ه های ایرانی است. در تمام فصل های سال می توانید اسفناج تازه را پیدا کنید، اما اسفناج های که در بهار عرضه می شوند طعم و عطر دیگری دارند.

کالری اسفناج خام چقدر است؟هر 100 گرم اسفناج خام حاوی 23 کالری است.

کالری اسفناج پخته چقدر است؟هر 100 گرم اسفناج پخته حاوی 40 کالری است.

سوپ اسفناج چند کالری دارد؟هر 100 گرم سوپ اسفناج حاوی 30 کالری است.

معرفی خواص اسفناجخواص اسفناج بسیار زیاد است. این سبزی سرشار از ویتامین و مواد معدنی بودن و ضد سرطان است. در اینجا بعضی از مهم ترین خواص اسفناج را برای آشنایی بیشتر ارائه نموده ایم.

1. اسفناج و لاغریبعضی از افراد به علت پرخوری اضافه وزن پیدا می نمایند. در طرف مقابل کسانی هستند که پرخوری ندارند، اما ریزه خواری و ناخنک زدن مانع از کاهش وزنشان می گردد. اسفناج یک ماده غذایی سرشار از فیبر است. فیبر موجود در اسفناج شما را سیر نگه می دارد و نمی گذارد پرخوری یا ریزه خواری کنید. این ماده غذایی مانع از بروز مسائل گوارشی مانند یبوست می گردد؛ بنابراین برای یک رژیم غذایی سالم و کارآمد می توانید اسفناج را در نظر داشته باشید.

2. کاهش خطر ابتلا به سرطانسرطان همواره در کمین است. برای پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان باید میوه ها و سبزیجات تازه مصرف کنید. اسفناج یکی از مواد غذایی است که تأثیر قابل توجهی روی کاهش خطر ابتلا به سرطان دارد. آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید های موجود در این ماده غذایی، مانع از نفوذ رادیکال های آزاد موجود در هوا به درون بدن می شوند. تحقیقات نشان می دهد که مصرف اسفناج تأثیر قابل توجهی روی پیشگیری و درمان سرطان معده، سرطان پوست و سرطان پروستات داشته است.

3. افزایش قدرت بیناییبرای افزایش قدرت بینایی باید میوه ها و سبزی هایی را مصرف کنید که ویتامین A دارند. اسفناج یکی از سبزیجات غنی از ویتامین A است. این ماده غذایی بینایی را تقویت می نماید. بعلاوه مصرف اسفناج خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آب مروارید یا سایر بیماری های مربوط به چشم ها را کاهش می دهد.

4. تقویت سیستم ایمنی بدنبرای پیشگیری و درمان بیماری های عفونی، اسفناج بخورید. اسفناج دارای ویتامین C بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. با مصرف اسفناج، گلبول های سفید قدرت بیشتری برای مقابله با میکروب ها و عوامل به وجود آورنده عفونت به دست خواهند آورد.

5. پاک سازی کبدتحقیقات نشان می دهد که اسفناج تازه پاک سازی کبد را به برترین نحو انجام می دهد. آنتی اکسیدان ها و آب موجود در این ماده غذایی سبب بهبود عملکرد کبد شده و روی درمان بیماری کبد چرب مؤثر است. کسانی که کبد چرب دارند با مصرف اسفناج تازه در طول روز می توانند بیماری شان را کنترل نموده و بهبود پیدا نمایند.

6. روشن و درخشان شدن پوستآیا ماسک های مختلف را برای روشن شدن پوستتان امتحان نموده اید و نتیجه نگرفته اید؟ ما به شما پیشنهاد می کنیم این بار ماسک اسفناج را امتحان کنید. استفاده از اسفناج تازه برای ماسک، پوست را روشن و شفاف می نماید. این ماده غذایی حاوی ویتامین K و فولات است. این دو ماده درخشندگی و شفافیت را برای پوست بدن به ارمغان می آورند.

7. درمان آکنه و جوشآکنه یا جوش مسئله ای است که اغلب افراد با آن دست و پنجه نرم می نمایند. برای از بین بردن آکنه می توانید از اسفناج یاری بگیرید. خوردن اسفناج پوست را پاک سازی نموده و مانع از ایجاد آکنه می گردد. بعلاوه می توانید از ماسک اسفناج برای کاهش جوش و جای آن بهره ببرید. برای این کار کافی است مقداری اسفناج را له نموده و روی پوست بگذارید. پس از 10 دقیقه می توانید صورتتان را بشویید. با تکرار این عمل می توانید از شر جوش های مزاحم راحت شوید.

سخن آخراسفناج یکی از سبزیجات مفید است که در سبد غذایی ایرانی ها دیده می گردد. خورش آلو اسفناج و بورانی اسفناج در سفره مردم ما صندلی ویژه ای دارند. کالری اسفناج کم است به طوری که هر 100 گرم تازه آن، حاوی 23 کیلوکالری انرژی است. همین موضوع سبب شده که این سبزی به برنامه های رژیم لاغری نیز راه پیدا کند. با خوردن اسفناج احساس سیری طولانی مدت خواهید داشت و به خوبی می توانید ویتامین های لازم را به بدنتان برسانید. اسفناج برای رشد مو ها و شفافیت پوست نیز مفید است؛ بنابراین اگر می خواهید همواره جوان بمانید، حتماً مصرف اسفناج را در برنامه غذایی خود جای دهید. طبع این ماده غذایی سرد است و باید پس از خوردن آن مقداری گردو، خرما یا ماده غذایی با طبع گرم نوش جان کنید.

منبع: سایت ستاره

منبع: راسخون
انتشار: 18 آبان 1400 بروزرسانی: 18 آبان 1400 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1171

به "آشنایی با خواص اسفناج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با خواص اسفناج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید