تمیز کردن تابه چدنی
به گزارش فروشگاه های میهن، یک تابه چدنی می تواند یک عمر طول بکشد تا خراب شود- در اینجا نحوه تمیز کردن یک تابه چدنی برای حفظ آن در بهترین شرایط ممکن آورده شده است.

به گزارش خبرنگاران ،چدن فقط به دلیل دوام مشهور نیست. پخت و پز با آن همچنین دارای مزایای سلامتی است. تحقیقات نشان داده است که چدن غذا را با دوز سالم آهن می پزد - پخت و پز در یک قابلمه چدنی بهتر از سرخ کردن مایع است. این به ترین ظروف پخت و پز است که می تواند در برابر بی توجهی مقاومت کند و هنگامی که خراب گردد به راحتی قابل بازیابی است. ، یک قابلمه چدنی ارزان قیمت و غیر قابل تخریب سزاوار وجود فضایی در کابینت هر آشپز است.
اگر ظرف شما خوب است ، پس از هر بار استفاده این دستورالعمل ها را دنبال کنید.
ظرف را با دستمال کاغذی تمیز کنید ، ترجیحاً در حالی که هنوز گرم است ، حذف تکه های غذا را آسان تر می نماید. با استفاده از برس غیر فلزی یا اسکرابر ساینده ، ظرف را زیر آب داغ بشویید و یک اسکراب خوب به آن بدهید. در صورت احتیاج از یک صابون بهره ببرید و خوب بشویید. هرگز اجازه ندهید که یک ظرف چدنی خیس بخورد.
ماهیتابه را با پارچه یا حوله کاغذی کاملاً خشک کنید - خشک شدن قطره ای ممنوع است - سپس آن را روی یک مشعل متوسط و پایین گرم کنید تا رطوبت باقی مانده بخار گردد. اگر اجازه داده گردد آب روی سطح تشت بنشیند ، زنگار جمع می گردد. وقتی خنک شد اما هنوز گرم است ، یک قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید. با استفاده از حوله های کاغذی ، روغن را به اطراف پخش کنید تا فضای داخلی آن پوشش داده گردد. پاک کردن تابه را با حوله های روغنی ادامه دهید تا تمام سطح صاف گردد و جمع روغن در تابه وجود نداشته باشد. روغن بذر کتان ، روغن آفتابگردان ، روغن سویا و روغن ذرت نیز این می توان این کار را انجام داد.
تخته های چدنی صفت به طور طبیعی نچسب می شوند. اصولاً هرچه بیشتر از مواد شیمیایی بهره ببرید ، نچسب تر می گردد. روغن یا چربی وقتی تابه گرم می گردد ، اکسید می گردد و یک لایه تفلونی ایجاد می نماید که به منافذ تابه نفوذ می نماید و باعث ایجاد یک سطح نرم می گردد که به آن چاشنی می گویند. با استفاده مکرر ، لایه صفتی ایجاد شده و روغن کمتری برای پخت و پز مورد احتیاج است.
گاهی اوقات یک تابه به کمی گرما احتیاج دارد ، مخصوصاً اگر بدون استفاده باشد ، چاشنی آن دوباره بو می دهد. ماهی تابه را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و آن را خوب گرم کنید. با استفاده از انبر ، یک حوله کاغذی را به دو قاشق غذاخوری روغن آغشته نموده و فضای داخلی را پاک کنید تا دود بکند و چیزی باقی نماند. حتما دستگیره را با حوله یا دستکش اجاق گاز بگیرید. مراحل دود کردن را سه بار تکرار کنید ، اجازه دهید ظرف بین هر برنامه کمی خنک گردد.
منبع: جام جم آنلاین