تمیز کردن تابه چدنی

به گزارش فروشگاه های میهن، یک تابه چدنی می تواند یک عمر طول بکشد تا خراب شود- در اینجا نحوه تمیز کردن یک تابه چدنی برای حفظ آن در بهترین شرایط ممکن آورده شده است.

تمیز کردن تابه چدنی

به گزارش خبرنگاران ،چدن فقط به دلیل دوام مشهور نیست. پخت و پز با آن همچنین دارای مزایای سلامتی است. تحقیقات نشان داده است که چدن غذا را با دوز سالم آهن می پزد - پخت و پز در یک قابلمه چدنی بهتر از سرخ کردن مایع است. این به ترین ظروف پخت و پز است که می تواند در برابر بی توجهی مقاومت کند و هنگامی که خراب گردد به راحتی قابل بازیابی است. ، یک قابلمه چدنی ارزان قیمت و غیر قابل تخریب سزاوار وجود فضایی در کابینت هر آشپز است.

اگر ظرف شما خوب است ، پس از هر بار استفاده این دستورالعمل ها را دنبال کنید.

ظرف را با دستمال کاغذی تمیز کنید ، ترجیحاً در حالی که هنوز گرم است ، حذف تکه های غذا را آسان تر می نماید. با استفاده از برس غیر فلزی یا اسکرابر ساینده ، ظرف را زیر آب داغ بشویید و یک اسکراب خوب به آن بدهید. در صورت احتیاج از یک صابون بهره ببرید و خوب بشویید. هرگز اجازه ندهید که یک ظرف چدنی خیس بخورد.

ماهیتابه را با پارچه یا حوله کاغذی کاملاً خشک کنید - خشک شدن قطره ای ممنوع است - سپس آن را روی یک مشعل متوسط و پایین گرم کنید تا رطوبت باقی مانده بخار گردد. اگر اجازه داده گردد آب روی سطح تشت بنشیند ، زنگار جمع می گردد. وقتی خنک شد اما هنوز گرم است ، یک قاشق چای خوری روغن به آن اضافه کنید. با استفاده از حوله های کاغذی ، روغن را به اطراف پخش کنید تا فضای داخلی آن پوشش داده گردد. پاک کردن تابه را با حوله های روغنی ادامه دهید تا تمام سطح صاف گردد و جمع روغن در تابه وجود نداشته باشد. روغن بذر کتان ، روغن آفتابگردان ، روغن سویا و روغن ذرت نیز این می توان این کار را انجام داد.

تخته های چدنی صفت به طور طبیعی نچسب می شوند. اصولاً هرچه بیشتر از مواد شیمیایی بهره ببرید ، نچسب تر می گردد. روغن یا چربی وقتی تابه گرم می گردد ، اکسید می گردد و یک لایه تفلونی ایجاد می نماید که به منافذ تابه نفوذ می نماید و باعث ایجاد یک سطح نرم می گردد که به آن چاشنی می گویند. با استفاده مکرر ، لایه صفتی ایجاد شده و روغن کمتری برای پخت و پز مورد احتیاج است.

گاهی اوقات یک تابه به کمی گرما احتیاج دارد ، مخصوصاً اگر بدون استفاده باشد ، چاشنی آن دوباره بو می دهد. ماهی تابه را روی حرارت متوسط تا زیاد قرار دهید و آن را خوب گرم کنید. با استفاده از انبر ، یک حوله کاغذی را به دو قاشق غذاخوری روغن آغشته نموده و فضای داخلی را پاک کنید تا دود بکند و چیزی باقی نماند. حتما دستگیره را با حوله یا دستکش اجاق گاز بگیرید. مراحل دود کردن را سه بار تکرار کنید ، اجازه دهید ظرف بین هر برنامه کمی خنک گردد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 24 آذر 1399 بروزرسانی: 24 آذر 1399 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 639

به "تمیز کردن تابه چدنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تمیز کردن تابه چدنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید