خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده ، خورش بادمجون فوری ویژه ناهار و شام

به گزارش فروشگاه های میهن، خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده یکی از خوشمزه ترین است که دستور تهیه راحتی دارد. این خورشت لذیذ مخصوص افرادی است که با وجود نداشتن وقت کافی، دوست دارند خورشت بادمجان مجلسی و لذیذی را بپزند و میل نمایند. اگر شما هم از هواداران انواع خورشت بادمجان هستید، با این مقاله از در همراه ما باشید تا طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده قلقلی را به شما آموزش دهیم.

خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده ، خورش بادمجون فوری ویژه ناهار و شام

طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده قلقلی در یک نگاه

برای تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ نموده قلقلی، ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و در محلول آب و نمک بخیسانید تا تلخی بادمجان گرفته گردد. سپس، بادمجان ها را سرخ کنید. گوشت چرخ نموده را هم با پیاز رنده شده، نمک و دیگر ادویه ها ورز دهید و به صورت کوفته قلقلی آماده کنید.

در ادامه، کوفته ها را در روغن تفت دهید. پس از آن، پیاز نگینی شده و رب گوجه را تفت دهید، ادویه ها، نمک و غوره را نیز به صورت مرحله به مرحله به آن اضافه کنید و مقداری آب جوش در تابه بریزید تا سس خورشت آماده گردد.

پس از آن، کوفته قلقلی ها را در این سس قرار دهید و به مدت نیم ساعت بپزید. سپس، بادمجان های سرخ شده را هم اضافه کنید. درب تابه را ببندید تا خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده برای نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم باقی بماند و جا افتاده گردد.

مواد لازم تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده قلقلی (برای 4 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده400 گرم
بادمجان (قلمی)4 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پیاز (برای پیاز داغ)2 عدد میانه
غورهنصف لیوان فرانسوی دسته دار
زعفران (دم نموده غلیظ)2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار کافی
برنجبرای سرو با خورشت بادمجان

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده قلقلی: 1 ساعت

جشنواره زمستانه جایزه باران

در جشنواره جایزه باران ، با خرید هر 300 هزار تومان از کل فاکتور و خرید هر 100 هزار تومان از برندهای حامی جشنواره، 1 امتیاز کسب نموده و در قرعه کشی روزانه، یک دستگاه پژو 207 شرکت داده خواهید شد. این جشنواره از 1 دی ماه به مدت 3 ماه (30 اسفندماه) برگزار خواهد شد. قرعه کشی هر روز، بر اساس خرید روز قبل، انجام می گردد و لایو قرعه کشی، هر روز ساعت 17 از اینستاگرام (okcs.ir@) پخش خواهد شد.

برندهای حامی جشنواره:

دلستر، نوین زعفران، فامیلا، ساحل کنار، کلییر، لوکس، داو، پریل، پرسیل، شاوما، تاژ، هراز، شف هو، مای لیدی، رعنا، بهروز، مزمز، نستله، عقاب، نادی، دنت، رامک، باراکا، اوه.

مراحل طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده قلقلی

خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده بسته به میل شما هم به صورت قلقلی و هم به صورت ساده با غوره یا با لیمو عمانی و لپه درست می گردد. این خورشت بادمجون را مثل با برنج میل کنید.

مرحله اول: بادمجان ها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده، بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس، بادمجان های بدون پوست را به صورت طولی ورقه ورقه برش بزنید. برش های بادمجان را همراه با مقداری آب و نمک در ظرف مناسبی بریزید و برای 30 دقیقه بخیسانید تا هم تلخی بادمجان رفع گردد و هم در موقع سرخ کردن، روغن کمتری را جذب خودش کند. اگر زمان کافی ندارید می توانید از بادمجان سرخ نموده منجمد که از بیرون خریداری می کنید بهره ببرید. در این صورت اجازه دهید یخ بادمجان ها آب گردد.

در صورت تمایل، برای خرید نمک و بادمجان سرخ نموده منجمد می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله دوم: کوفته قلقلی ها را آماده کنید

در فاصله خیس خوردن بادمجان، یکی از پیازها را رنده کنید و پیاز رنده شده را با دست فشار دهید تا آب پیاز خارج گردد. حالا، تفاله پیاز را با گوشت چرخ نموده، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه در ظرف مناسبی بریزید. این ترکیب را حسابی ورز دهید تا همه مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و مایه یکدست و منسجمی ایجاد گردد.

پس از آن، به مقدار یک گردو از این مایه بردارید و به صورت کوفته قلقلی کف دستتان فرم دهید. همه مایه گوشتی را به این شکل آماده کنید و در ظرف مناسبی بچینید. روی این ظرف را با سلفون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کوفته قلقلی ها برای 30 دقیقه استراحت نمایند و خودشان را بگیرند.

برای خرید انواع گوشت مانند گوشت چرخ نموده و انواع ادویه مانند فلفل سیاه و زردچوبه می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله سوم: باقی مواد اولیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده را آماده کنید

در این مرحله از طرز تهیه خورشت مسما بادمجان با گوشت چرخ نموده، پیاز به جای مانده را بشویید و پوست بگیرید. سپس، پیاز را به صورت نگینی ریز برش بزنید و کنار بگذارید.

شاخه های اضافی و دُم غوره ها را هم بگیرید. سپس، غوره پاک شده را به خوبی بشویید و در سبد بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد. اگر به غوره تازه دسترسی ندارید می توانید از کنسرو غوره بهره ببرید.

مرحله چهارم: بادمجان ها را سرخ کنید

حالا بادمجان های خیس خورده را از محلول آب و نمک بیرون بیاورید و روی دستمال حوله ای بگذارید تا آب اضافی خودشان را از دست بدهند. سپس، مقداری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا داغ گردد.

قطعات بادمجان خیس خورده را در این تابه بچینید و هر دو طرف آن ها را سرخ کنید. در ادامه، بادمجان های سرخ شده را هم روی دستمال حوله ای خشک بچینید تا روغن اضافی بادمجان گرفته گردد. را بلد هستید؟

برای خرید روغن سرخ کردنی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: کوفته قلقلی ها را تفت دهید

حالا، همان تابه ای که بادمجان ها را در آن سرخ کردید دوباره روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. در صورت لزوم، مقداری روغن به این تابه اضافه کنید. سپس، کوفته قلقلی ها را از یخچال بیرون بیاورید و در این تابه بچینید. اطراف کوفته قلقلی ها را به صورت یکسان تفت دهید تا برای قرار گرفتن در خورشت بادمجان کاملا آماده شوند. در ادامه، کوفته های سرخ شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله ششم: پیاز را تفت دهید

در این مرحله مقداری روغن را در تابه پاکیزه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ گردد. سپس، قطعات پیاز را که قبلا نگینی کردید به این تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شوند. پس از سبک شدن پیاز، کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید و تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد گردد.

مرحله هفتم: رب گوجه فرنگی را به پیاز داغ اضافه کنید

حالا، رب گوجه فرنگی را نیز به تابه حاوی پیاز داغ اضافه کنید. رب گوجه را هم تفت دهید تا طعم خامی آن کاملا رفع گردد و رنگ باز کند.

برای خرید پیاز داغ آماده و رب گوجه فرنگی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله هشتم: سس خورشت بادمجان را آماده کنید

پس از تفت داده شدن رب گوجه، به مقدار 2 لیوان آب جوش به این تابه اضافه کنید. مواد داخل تابه را هم بزنید. سپس، چند دقیقه صبر کنید تا سس خورشت بجوشد. حالا، زعفران دم نموده و غوره را نیز در این تابه بریزید تا غوره ها در سس چند قل بزنند.

برای خرید زعفران می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله نهم: کوفته قلقلی ها را به خورشت بادمجان اضافه کنید

حالا وقت آن است که کوفته قلقلی ها را نیز در سس خورشت بادمجان بچینید. حرارت را ملایم کنید و درب این تابه را ببندید. حدود 30 دقیقه صبر کنید تا کوفته ها و غوره ها همراه با سس روی حرارت کم کاملا بپزند.

مرحله دهم: بادمجان سرخ نموده را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده مجلسی، بادمجان های سرخ شده را نیز به محتویات تابه اضافه کنید. دوباره درب تابه را ببندید و حدود 30 دقیقه دیگر صبر کنید تا خورشت شما پخته و جا افتاده گردد.

مرحله آخر: خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده قلقلی را در ظرف سرو بریزید و همراه با سبزی خوردن، ، یا سرو کنید.

برای خرید انواع برنج ایرانی و خارجی می توانید به روش های حضوری و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده

  • در صورت تمایل، می توانید گوشت چرخ نموده را همراه با پیاز نگینی و ادویه ها تفت دهید و به صورت ساده (بدون قلقلی کردن) به سس خورشت بادمجان اضافه کنید.
  • شما می توانید خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده را با لیمو عمانی درست کنید. در این صورت، باید لیمو عمانی را سوراخ کنید و برای نیم ساعت در آب گرم بخیسانید. سپس، لیمو عمانی ها را به سس خورشت بادمجان اضافه نموده و صبر کنید همراه کوفته قلقلی ها بپزند.
  • این آموزش تهیه خورش بادمجان با گوشت چرخ نموده بدون لپه بود. در صورت تمایل، می توانید خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده و لپه درست کنید. برای این منظور، ابتدا لپه را بشویید و با مقداری زردچوبه در روغن تفت بدهید. سپس، لپه های تفت داده شده را به سس خورشت اضافه کنید و بگذارید برای 30 دقیقه الی یک ساعت با باقی مواد بپزند و کاملا نرم شوند.
  • در صورت تمایل، می توانید 2 عدد گوجه فرنگی را نیز تفت دهید و قبل از افزودن کوفته قلقلی ها به مایه خورشت بادمجان اضافه کنید.
  • بسته به طبع و ذائقه، می توانید به مقدار یک قاشق غذاخوری رب انار (طرز تهیه رب انار) هم به مایه خورشت بادمجان اضافه کنید.
  • برای درست کردن خورشت بادمجان با گوشت قلقلی دو نفره، کافی است مواد بالا را نصف کنید.
  • برای تهیه خورشت کدو بادمجان با گوشت چرخ نموده، کافی است چند عدد کدو سبز را هم به خوبی بشویید و در روغن سرخ کنید. سپس، کدوهای سرخ شده را نیز همراه بادمجان به خورشت اضافه کنید تا پخته شوند. اگر پوست کدو کاملا براق و ترو تازه باشد، احتیاجی نیست کدو سبز را پوست بگیرید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده

غلظت خورش بادمجان با گوشت چرخ نموده باید چگونه باشد؟

خورش بادمجان با گوشت چرخ نموده باید به صورت کم آب و غلیظ پخته گردد تا همه طعم ها به خورد یکدیگر بروند.

برای خوشمزه تر شدن خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده از چه ادویه هایی استفاده کنیم؟

در صورت تمایل، می توانید مقداری پودر دارچین، زیره سیاه، پودر زنجبیل، جوز هندی و فلفل قرمز را نیز به ادویه هایی که در دستور بالا گفتیم اضافه کنید. در این صورت، خورش بادمجان شما به مراتب خوشمزه تر خواهد شد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 27 بهمن 1403 بروزرسانی: 27 بهمن 1403 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1721

به "خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده ، خورش بادمجون فوری ویژه ناهار و شام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشت بادمجان با گوشت چرخ نموده ، خورش بادمجون فوری ویژه ناهار و شام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید