طرز تهیه بستنی خرمالوی خانگی ؛ ساده، خوشمزه و فوری
به گزارش فروشگاه های میهن، با آغاز برداشت خرمالو خیلی ها از خوردن خرمالو امتناع می نمایند ، شما با درست کردن بستنی خرمالو از خواص این میوه زمستانی بهره ببرید. این بستنی را می توانید فقط با میوه خرمالو یا ترکیبی از میوه ها (مثلا ترکیبی از هلو و خرمالو) درست کنید و مزه های خاص و جالبی از این بستنی را امتحان کنید. مقدار شکر مورد استفاده در تهیه بستنی را می توانید بسته به میزان شیرینی میوه و ذائقه خود تغییر دهید. در ادامه با طرز تهیه بستنی خرمالو با شما خواهیم بود.
طرز تهیه بستنی خرمالو خانگی
مواد لازم | |
خرمالوی سرد و شیرین | 7 عدد درشت |
موز شیرین | 1 عدد |
شیر پرچرب | 1/4 پیمانه |
عسل یا شکر | 1 قاشق غذاخوری در صورت احتیاج |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
خامه قنادی | 2 قاشق غذاخوری سرپر |
روش تهیه بستنی خانگی با خرمالو
- ابتدا خرمالو ها را شسته و پوست نازک روی آن ها را بگیرید، سپس آن ها را به چند تکه تقسیم نموده و در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.
- خرمالو های یخ زده را همراه با خامه، وانیل و موز یخ زده در مخلوط کن ریخته و پوره کنید.
- سپس شکر یا عسل و شیر را اضافه نموده، سرعت دستگاه مخلوط کن را زیاد کنید و حدو یک دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
- بستنی خوشمزه خرمالو را با اسکوپ در ظرف سرو قرار دهید، روی آن را با شکلات چیپسی، ترافل رنگی یا انواع مغز ها تزیین نموده و نوش جان کنید.
نگاهی کلی به خواص خرمالو
- اگر در فصل سرما لثه هایتان خونریزی می نماید امکان دارد به دلیل کمبود ویتامین C باشد. باید بدانید که مصرف خرمالو و جذب ویتامین C آن برای بالا بردن استحکام سلامت لثه ها موثر است. این ویتامین برای شفافیت پوست نیز مفید است.
- این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم می باشد که با کلسترول و فشارخون بالا مقابله می نماید به علاوه پکتین موجود در خرمالو نقش بسزایی در کاھش کلسترول خون دارد.
- میوه خرمالو با داشتن ویتامینھای A و C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم میتواند به ھضم ھرچه بھتر غذا، تقویت بینایی و بھبود عملکرد سیستم ایمنی بدن یاری کند. شاید بد نباشد بدانید که خرمالو تقویت نماینده معده است، اسھال را برطرف میکند. باعث نرمی سینه میگردد، کمخونی را برطرف میکند و اشتھاآور خوبی ھم ھست.
- طبع خرمالو گرم و تر است و دانه میوه خرمالو که کوبیده و به صورت گرد درآمده باشد سنگ کلیه و مثانه را دفع می نماید.
- خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی خون می گردد.
- خرمالو ورم و التهاب بواسیر را فرو می نشاند.
- به خاطر حضور ویتامین A در خرمالو برای پوست و ناخن و موهای خشک و شنماینده مفید است.
- میوه خرمالو رسیده برای بچه ها نیز میوه ای مفید محسوب می گردد و در رشد و نمو آن ها موثر است.
سخن آخر
افزودن بعضی از مغز ها مانند پسته، بادام و گردو می تواند باعث افزایش ارزش غذایی بستنی گردد، اما مراقب باشید که میزان این مغز ها به اندازه ای نباشد که طعم و مزه اصلی بستنی را تحت تاثیر قرار دهد. افرادی که به شیر حساسیت دارند می توانند به جای شیر از شیر سویا یا آبمیوه در این بستنی استفاده نمایند.
این میوه دقیقاً مناسب روزهای سرد پاییزی است که بیشتر مردم کمی احساس خستگی و بی حالی می نمایند. خرمالو به اندازه انگور انرژی زا است. البته اگر دغدغه تناسب اندام دارید و نمی خواهید چاق شوید نباید در مصرف آن زیاده روی کنید چون مصرف زیاد آن کالری زیادی به بدن می رساند. شما بستنی خرمالو را تا به حال امتحان نموده اید؟ تجربیات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.
منبع: مجله انگیزه