فوت و فن های طلایی مافین پسته ای نرم و لذیذ به روش قنادی

به گزارش فروشگاه های میهن، مافین پسته ای یکی از انواع کاپ کیک قنادی است که به علت استفاده از پسته در مواد اولیه آن، رنگ و بو و عطری متفاوت از تمام مافین هایی که تا به حال درست کردید دارد. این شیرینی مافین پسته را به راحتی و در مدت زمان نسبتا کوتاه می توانید در منزل تهیه کنید. در این مقاله از در طرز تهیه مافین پسته ای به همراه نکات مهم در تهیه این کاپ کیک پسته ای را به شما آموزش خواهیم داد.

فوت و فن های طلایی مافین پسته ای نرم و لذیذ به روش قنادی

مواد لازم در تهیه مافین پسته ای

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
آرد قنادی240 گرم
نشاسته ذرت35 گرم
مغز پسته (پودر شده)20 گرم
تخم مرغ2 عدد
گلاب2 قاشق چای خوری
شکر (دانه ریز یا آسیاب شده)200 گرم
روغن مایع60 گرم
کره (بدون نمک)55 گرم
شیر118 گرم
خامه ترش240 گرم
بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری
پودر وانیلنصف قاشق چای خوری
نمکنوک قاشق چای خوری
شکر دانه درشتبرای تزیین کاپ کیک پسته ای

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت مافین پسته ای: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه کاپ کیک پسته به روش قنادی

کاپ کیک پسته ای را مانند کاپ کیک های دیگر همانند و با دستور پخت ساده ای می توانید تهیه کنید و به عنوان وعده عصرانه و یا برای پذیرایی از مهمانان در کنار چای آن را سرو کنید.

مرحله اول: مواد یخچالی را به دمای محیط برسانید

در اولین مرحله از طرز تهیه مافین پسته ای به روش قنادی، باید مواد یخچالی یعنی تخم مرغ، خامه ترش، کره و شیر را 30 دقیقه قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند و سپس از آن ها برای درست کردن کیک فنجانی پسته ای بهره ببرید.

می توانید برای تهیه تخم مرغ، کره و شیر به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: تخم مرغ و گلاب را ترکیب کنید

در طرز تهیه مافین پسته ای مواد مایع را باید مرحله به مرحله با یکدیگر ترکیب کنید. در اولین قدم دو عدد تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بشکنید و با یک همزن دستی و یا چنگال آنها را با هم مخلوط کنید، در حدی که تخم مرغ از حالت لختی دربیاید و به یک ترکیب یکدست با گلاب برسد.

می توانید برای تهیه گلاب به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: شکر را اضافه کنید

200 گرم شکر دانه ریز (اگر شکر دانه ریز ندارید بهتر است شکر را آسیاب کنید) را به ترکیب تخم مرغ و گلاب اضافه کنید و محددا با هم ترکیب کنید. هم زدن باید به صورت آهسته و ملایم انجام دهید و در حدی باشد که مواد فقط با هم ترکیب شوند.

می توانید برای تهیه شکر به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: روغن مایع و کره را اضافه کنید

روغن مایع و کره که در دمای محیط ذوب نرم شده (بهتر است آب شده باشد) را به ترکیب مافین پسته ای اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر هم بزنید تا به یک ترکیب مناسب و یکدست برسید.

می توانید برای تهیه روغن مایع به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: شیر و خامه ترش را به ترکیب کاپ کیک پسته اضافه کنید

حالا شیر و خامه ترش را به مواد کاپ کیک پسته اضافه کنید و مجددا با یک همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم: وانیل را اضافه کنید

بعد از آنکه تمام مواد تر به علاوه شکر را با هم مخلوط کردید، به سراغ وانیل بروید. وانیل را هم اضافه و به خوبی در مایه مافین مخلوط کنید تا عطر وانیل بلند گردد. این کار یاری کند تا بوی زهم تخم مرغ گرفته گردد و بوی تخم مرغ در کاپ کیک پسته مشهود نباشد.

می توانید برای تهیه وانیل به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید

موادی که تا به حال ترکیب کردید را کنار بگذارید و یک ظرف دیگر بردارید و آرد قنادی، بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب و الک کنید. این ترکیب را حتما سه بار الک کنید. الک کردن آرد و بیکینگ پودر یاری می نماید تا تکه های درشت مواد در الک باقی بماند و ذرات آرد از هم جدا گردد و در نهایت بافت کاپ کیک پسته لطیف و نرم گردد.

ترکیب الک شده را به بقیه موادی که در مراحل قبل آماده کردید طی دو مرحله و کم کم اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن آن، با لیسک به صورت دورانی مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که آرد به صورت گلوله گلوله در این ترکیب دیده نگردد.

می توانید برای تهیه بیکینگ پودر، آرد قنادی و نمک به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هشتم: نشاسته ذرت را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه کاپ کیک با پودر پسته نوبت به اضافه کردن نشاسته ذرت می رسد. نشاسته ذرت را اضافه و با دیگر مواد مافین پسته ای ترکیب کنید.

می توانید برای تهیه نشاسته ذرت به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله نهم: پودر پسته را به مایه مافین پسته اضافه کنید

پسته را از طریق چاقو و یا دستگاه آسیاب، خرد یا پودر کنید و به دیگر مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ذرات پسته در همه جای مایه مافین به صورت یکدست پخش گردد.

البته شما می توانید از پودر پسته آماده نیز می توانید بهره ببرید، اما هر قدر تکه های پسته درشت تر باشد و به زیر دندان بیاید طعم کاپ کیک پسته لذیذتر می گردد. در این مرحله میزانی از پودر پسته را برای تزیین نهایی مافین کنار بگذارید.

مرحله نهم: مافین پسته را در فر بپزید

حالا ابتدا فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم کنید. در قالب های کاپ کیک کاغذ کپسولی مخصوص شیرینی مافین را قرار دهید و در هر قالب حدود یک اسکوپ از مایه مافین پسته را بریزید. در مجموع 2/3 حجم کاغذ باید با مایه مافین پر گردد تا جا برای پف کردن و حجیم شدن مافین باقی بماند.

زمانی که فر گرم شد قالب کاپ کیک را در فر قرار دهید و حدود 20 تا 25 دقیقه زمان بدهید تا مافین ها کاملا بپزد. بعد از گذشت این زمان، بدون آنکه درب فر را باز کنید قسمت گریل فر را فعال کنید تا روی مافین با پسته طلایی گردد.

مرحله آخر: مافین پسته ای مجلسی را سرو کنید

در نهایت قالب مافین را از فر خارج کنید و اجازه دهید مافین ها کمی خنک شوند. سپس کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید. روی کاپ کیک ها را به دلخواه با شکر دانه درشت و پودر پسته تزیین کنید و به همراه یک چای تازه دم آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید:

روش تهیه کاپ کیک پسته ای در قابلمه

برای تهیه کاپ کیک پسته در قابلمه و بدون فر، احتیاج به چند فنجان مقاوم و مستحکم دارید. دیواره های داخلی فنجان را چرب کنید و کف آن کمی آرد بپاشید. یک قابلمه با سایز مناسب انتخاب کنید و تا نصفه در آن آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. فنجان ها را در قابلمه بچینید. حجم آب باید تا کمتر از نصف ارتفاع فنجان باشد. بعد از به جوش آمدن آب، شعله گاز را کم کنید و درب قابلمه را با دم کنی بپوشانید. حدود نیم ساعت بعد کاپ کیک پسته شما آماده است.

نکات مهم در طرز تهیه مافین لاکچری پسته ای

  • حتما از پسته باکیفیت و سالم در دستور مافین پسته ای بهره ببرید تا طعم نهایی آن لذیذ باشد.
  • پسته ای که آن را در خانه آسیاب می کنید باید پسته بو داده و بدون نمک یا مغز پسته تازه باشد.
  • در صورت تمایل، می توانید یک قطره رنگ خوراکی سبز نیز به مایه مافین اضافه کنید تا رنگ سبز پسته ای مافین خوش رنگتر گردد.
  • میزان شکر به ذائقه شما بستگی دارد، در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را کمتر و یا بیشتر در مایه کاپ کیک پسته به کار ببرید.
  • حواستان باشد قبل از الک کردن آرد، آن را با دیگر مواد مخلوط نکنید. الک کردن آرد هم از گوله گوله شدن آن جلوگیری می نماید و هم باعث می گردد بافت نهایی کیک فنجانی پسته ای تردتر گردد.
  • در طرز تهیه مافین پسته ای احتیاجی به همزن برقی نیست. هم زدن مایه مافین باید به آهستگی و به صورت دستی انجام گردد.
  • می توانید مواد تر را یکجا اضافه و با هم مخلوط کنید و یا مانند دستور فوق مرحله به مرحله انجام دهید.
  • قبل از این که مافین پسته را از داخل قالب خارج کنید، در ابتدا کمی صبر کنید تا کیک خنک گردد و از داغی بیفتد، سپس آن را جدا نمایید تا بافت خود را از دست ندهد.
  • به جای خامه ترش می توانید از ماست در طرز تهیه مافین پسته ای بهره ببرید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کاپ کیک با پودر پسته

آیا مافین های پسته ای را به مدت طولانی می توان نگهداری کرد؟

بله. اجازه دهید مافین ها در دمای محیط کاملا خنک شوند، سپس آنها را با کیسه پلاستیکی و یا فویل بپیچید و در فریزر قرار دهید. پیش از استفاده مجدد از مافین پسته اجازه دهید یخ آن باز گردد و در صورت دلخواه مافین را در فر یا مایکروفر کمی گرم کنید.

چرا کاپ کیک خشک می گردد؟

کاپ کیک ها از جمله کاپ کیک پسته به دلایل زیر خشک می گردد:

  • رعایت نکردن میزان ها و استفاده بیش از حد از بیکینگ پودر و آرد؛
  • بالا بودن دمای فر یا زیاد بودن مدت زمان پخت؛
  • هم زدن زیاد مایه کاپ کیک؛
  • کم بودن میزان مایعات در دستور کاپ کیک؛
  • خارج کردن کاپ کیک داغ از قالب؛
  • کم بودن حجم مایه کاپ کیک نسبت به ابعاد کپسول کاغذی.

چه کار کنم تا کاپ کیک پسته بافت نرم و لطیف پیدا کند؟

  • مواد را خوب هم بزنید اما هم زدن نباید بیش از حد باشد؛
  • مواد یخچالی را حتما به دمای اتاق برسانید؛
  • کپسول کاپ کیک را بیش از میزان با مایه مافین پسته ای پر نکنید؛
  • دمای فر را بیش از میزان لازم بالا نبرید.

محصولات مرتبط

مغز پسته نمکی 57 گرمی سنجابک

129,900 تومان 138,000 تومان 6% تخفیف

پسته نمکی 67 گرمی سنجابک

96,900 تومان 98,000 تومان 1% تخفیف

پسته نمکی بزرگ 60 گرمی مزمز

75,900 تومان 77,000 تومان 1% تخفیف

بادام هندی بزرگ 65 گرم مزمز

55,900 تومان 78,000 تومان 28% تخفیف

مغز پسته نمکی 27 گرمی سنجابک

67,900 تومان 69,000 تومان 2% تخفیف

پودر کیک کاکائویی 500 گرمی رشد

64,900 تومان 70,000 تومان 7% تخفیف

بیکینگ پودر پت صادراتی 140 گرم گلها

59,900 تومان 68,950 تومان 13% تخفیف

وانیل خرس نشان اصل 3 گرمی گلها

42,900 تومان 45,800 تومان 6% تخفیف

زعفران چهار گرمی نوین زعفران

498,900 تومان 755,000 تومان 34% تخفیف

زعفران دو گرمی نوین زعفران

298,900 تومان 445,000 تومان 33% تخفیف

آرد سفید گندم 900 گرمی زر

33,900 تومان 34,300 تومان 1% تخفیف

آرد نخودچی جعبه 200 گرمی گلها

56,900 تومان 57,400 تومان 1% تخفیف

روغن ذرت 1.8 لیتر گلدن مایز(مات)

295,900 تومان 299,000 تومان 1% تخفیف

شیر بطری 970 سی سی ای اس ال پرچرب پگاه

29,900 تومان 33,500 تومان 11% تخفیف

کره 100 گرمی پگاه

35,300 تومان 38,000 تومان 7% تخفیف

عرق نعناء 750 گرمی مادلین

44,900 تومان

گلاب پت 430 گرمی ربیع

76,900 تومان 79,500 تومان 3% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 13 شهریور 1403 بروزرسانی: 13 شهریور 1403 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1636

به "فوت و فن های طلایی مافین پسته ای نرم و لذیذ به روش قنادی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های طلایی مافین پسته ای نرم و لذیذ به روش قنادی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید