2 طرز تهیه رولت انار خوشمزه خامه ای و ژله ای به سبک قنادی
به گزارش فروشگاه های میهن، رولت انار یکی از و پذیرایی از مهمان ها در روزهای پاییزی و زمستانی است. اگر با فوت و فن های درست کردن این کیک رولت آشنا باشید نحوه درست کردن رولت انار بسیار ساده است. در این مقاله از در می توانید با طرز تهیه رولت انار بسیار خوشمزه در خانه به 2 روش خامه ای و ژله ای آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی رولت انار (روش اول)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
آرد قنادی | 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
تخم مرغ | 4 عدد |
پودر قند یا شکر | 100 گرم |
عصاره وانیل | 1 و نیم قاشق چای خوری |
نمک | 1/4 قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای تهیه کرم مخصوص رولت انار
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
انار دانه شده | 1 عدد |
پودر قند | 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار |
خامه قنادی شیرین و منجمد | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
پنیر ماسکارپونه | 200 گرم |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 40 دقیقه
مدت زمان پخت رولت انار: 15 دقیقه
میزان کالری در 125 گرم رولت انار: حدود 330 کیلوکالری
مراحل طرز تهیه رولت انار خامه ای به سبک قنادی
اگر دوست دارید برای پاییز و زمستان سال جاری یک دسر خوشمزه و متفاوت را درست کنید، پیشنهاد ما رولت انار خامه ای است. در ادامه می توانید با مراحل آموزش کامل طرز تهیه رولت انار به سبک قنادی آشنا شوید.
مرحله اول؛ فر را روشن و قالب کیک را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه رولت انار باید فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. سپس کف قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و میزانی سطح آن را چرب کنید. بهتر است برای تهیه کیک رولت از قالب مستطیل بهره ببرید.
مرحله دوم؛ تخم مرغ و پودر قند را با همزن میکس کنید
در این مرحله باید تخم مرغ ها را در یک کاسه بریزید و برای 5 دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید تا کاملا یکدست و کرمی رنگ شوند. سپس پودر قند یا شکر () را اضافه کنید و به آرامی به ترکیب تخم مرغ ها بیفزایید. مواد را آنقدر با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و صاف شوند.
می توانید تخم مرغ و قند را به صورت و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله سوم؛ خمیر رولت انار را آماده کنید
بعد از ترکیب کردن تخم مرغ و پودر قند، باید همزن را روی دور کند تنظیم کنید، سپس عصاره وانیل، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با سایر مواد ترکیب کنید. مواد را آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد گردد.
برای تهیه آرد، بیکینگ پودر و نمک به صورت حضوری و اینترنتی می توانید خرید خود را از فروشگاه های انجام دهید.
مرحله چهارم؛ کیک رولت را در فر بپزید
در این مرحله از طرز تهیه رولت انار باید مایه کیکی رولت را در قالب مستطیلی بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید. بهتر است قالب را طوری انتخاب کنید که مایه کیک به صورت لایه ای نه چندان نازک در آن پخش گردد.
قالب را در فر قرار دهید و برای مدت 11 تا 14 دقیقه صبر کنید. سپس با یک خلال دندان کیک را تست کنید و اگر کیک به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است و باید قالب را از فر خارج کنید.
مرحله پنجم؛ کیک را از قالب خارج کنید
بعد از این که کیک پخت، باید روی سطح پیشخوان یک کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن میزانی پودر قند بریزید تا کیک شما به سطح مورد نظر نچسبد. سپس با یک چاقو لبه های کیک را از قالب جدا کنید و آن را روی کاغذ روغنی برگردانید.
مرحله ششم؛ یک حوله روی کیک قرار دهید
در این مرحله از طرز تهیه رولت انار باید با یاری یک چاقو قسمت های خشک و سوخته کیک را به آرامی بتراشید. سپس صبر کنید تا کیک خنک گردد. در این مرحله یک حوله تمیز روی کیک قرار دهید تا کیک شما خشک نگردد. بعد از این که کیک کاملا خنک شد، حوله را از روی آن بردارید.
برای جلوگیری از چسبیدن حوله به کیک حتما میزانی آرد یا پودر قند روی کیک بریزید و سپس حوله را روی آن قرار دهید.
مرحله هفتم؛ کرم میانی رولت انار را آماده کنید
در این مرحله باید پنیر ماسکارپونه و خامه قنادی را با میزانی پودر قند در یک کاسه بریزید و خوب با همزن ترکیب کنید. مواد را آنقدر با همزن بزنید تا سبک شوند.
می توانید انواع پنیر خامه ای و خامه را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله هشتم؛ مواد میانی رولت انار را روی کیک بمالید
در این مرحله از تهیه رولت انار باید یک لایه ضخیم از مخلوط پنیر و خامه را روی کیک بمالید. سپس دانه های انار را روی آن بریزید.
مرحله نهم؛ کیک را رول کنید
به آرامی و با یاری دو دست کیک را رول کنید. بهتر است از کاغذ برای رول کردن کیک یاری بگیرید. در صورت تمایل می توانید قبل از رول کردن کیک میزانی پودر نارگیل و پودر قند وسط کیک بریزید و بعد آن را رول کنید.
مرحله آخر؛ رولت انار خامه ای را سرو کنید
بعد از رول کردن رولت انار میزانی از ترکیب خامه و پنیر را روی سطح کیک بمالید. سپس کیک را با دانه های انار و پودر نارگیل تزیین کنید. موقع برش دادن رولت انار بهتر است آن را در میزان میانه برش بزنید.
این رولت بهتر است به صورت تازه سرو گردد. در صورتی که قصد دارید بعدا آن را میل کنید، باید رولت را در یک ظرف دربسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای تهیه مواد میانی رولت انار (روش دوم)
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
آب انار طبیعی | 1 و 3/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
آب جوش | 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار |
پودر ژلاتین | 1 تا 2 قاشق چای خوری |
گلاب | 1 تا 2 قاشق چای خوری |
خامه قنادی | 300 گرم |
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی رولت
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر سفید | 100 گرم |
کره | 40 گرم |
آب جوش | 2 قاشق غذاخوری |
پودر وانیل | 1/2 قاشق چای خوری |
آرد سفید | 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار |
بیکینگ پودر | 3/4 قاشق چای خوری |
نمک | 1/8 قاشق چای خوری |
پودر قند | 2 قاشق غذاخوری |
پودر قند و انار دانه شده | به میزان لازم (برای تزیین رولت) |
مراحل طرز تهیه رولت انار با ژله و خامه
برای درست کردن رولت انار می توانید از تکه های ژله و خامه به عنوان مواد میانی رولت بهره ببرید. در ادامه مراحل طرز تهیه رولت انار با ژله و خامه را دنبال کنید.
مرحله اول؛ ژله میانی رولت انار را آماده کنید
برای تهیه رولت انار ابتدا باید ژلاتین را با آب انار () ترکیب کنید و خوب هم بزنید. سپس 1/4 لیوان آب جوش به این ترکیب اضافه کنید و آن را روی بخار غیرمستقیم کتری قرار دهید تا ژلاتین کاملا به در آب انار و آب حل گردد. زمانی که ژلاتین حل شد، گلاب را اضافه کنید.
برای تهیه انواع آبمیوه مثل آب انار، پودر ژله و لاتین و گلاب به صورت حضوری و اینترنتی می توانید خرید خود را از فروشگاه های انجام دهید.
مرحله دوم؛ ژله را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید
بعد از آماده کردن ژله انار باید یک قالب مستطیلی شکل را با کمی روغن مایع چرب کنید و ژله را در آن بریزید. سپس قالب را برای حدود 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت قالب را خارج نموده و ژله ها را به صورت مکعب های هم میزان برش دهید و دوباره در یخچال قرار دهید.
می توانید روغن مایع را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله سوم؛ زرده تخم مرغ، شکر، کره وانیل را ترکیب کنید
برای درست کردن کیک اسفنجی ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و یک قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. حالا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده ها را کنار بگذارید. زرده ها و شکر را ترکیب کنید و برای 5 دقیقه با همزن بزنید.
2 قاشق آب جوش را با کره ترکیب کنید تا کره ذوب گردد. سپس آن را همراه با وانیل به سایر مواد کیک اضافه کنید.
می توانید کره و شکر را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله چهارم؛ مواد خشک و سفیده تخم مرغ ها را به سایر مواد اضافه کنید
در این مرحله از دستور پخت رولت انار باید آرد سفید، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و با سایر مواد کیک ترکیب کنید. مواد را در کاسه با لیسک به شکل دورانی هم بزنید. سپس در یک کاسه جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کف نمایند. سپس آن را طی چند مرحله به مایه کیک اسفنجی رولت اضافه کنید و با لیسک مایه کیک را به شکل دورانی هم بزنید.
مرحله پنجم؛ کیک اسفنجی را در فر بپزید
در این مرحله باید مایه کیک را در قالب مورد نظر بریزید و برای 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که کیک پخت، آن را از فر خارج کنید.
مرحله ششم؛ کیک را رول کنید تا برای تهیه رولت آماده گردد
بعد از آماده شدن کیک اسفنجی باید یک کاغذ روغنی روی میز آشپزخانه قرار دهید و کمی پودر قند روی آن بریزید. کیک را روی کاغذ روغنی برگردانید.
کیک را با یاری کاغذ روغنی رول کنید و سپس دور تا دور آن را با چاقو ببرید تا کاملا صاف و یکدست گردد. برای 2 دقیقه کیک را به همین حالت نگه دارد و سپس دوباره آن را باز کنید.
مرحله هفتم؛ خامه را برای داخل رولت انار آماده کنید
در این مرحله باید خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا یخ آن باز گردد. سپس آن را برای 5 تا 6 دقیقه با دور تند همزن ترکیب کنید تا فرم بگیرد.
مرحله هشتم؛ رولت انار ژله ای را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه رولت انار باید کیک اسفنجی را پهن کنید یک لایه روی آن بریزید و با قاشق خوب مواد را روی سطح کیک پهن کنید.
ژله های مکعبی را به صورت خطی در نزدیکی لبه کیک بچینید و سپس کیک را رول کنید تا ژله ها در قیمت میانی کیک قرار بگیرند. در مرحله آخر رولت انار را از عرض برش بزنید و سرو کنید.
مرحله آخر؛ رولت انار را تزیین و سرو کنید
برای تزیین این رولت انار خوشمزه می توانید از پودر قند الک شده، دانه های انار و میزانی ژله خرد شده بهره ببرید. رولت انار را به صورت تازه سرو کنید یا در صورتی که می خواهید برای چند روز در یخچال نگه دارید از ظرف دربسته بهره ببرید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم در طرز تهیه رولت انار
- در طرز تهیه رولت انار باید از قالب مستطیلی شکل بهره ببرید.
- برای تزیین رولت انار می توانید به جای خامه فقط از پودر قند الک شده نیز بهره ببرید.
- برای خوش طعم شدن مواد میانی رولت انار می توانید میزانی سس انار (طرز تهیه سس انار) را با خامه و پنیر ماسکارپونه ترکیب کنید.
- یک روش جالب برای تزیین رولت انار خانگی این است که ژله انار را به صورت لایه نسبتا نازک آماده کنید. سپس آن را با چاقو یا قالب های کوچک برش دهید و از تکه های ژله برای تزیین روی رولت بهره ببرید.
- برای این که رولت شما بعد از رول کردن باز نگردد، می توانید آن را با فویل بپوشانید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس موقع سرو کردن کیک، آن را از فویل خارج کنید و به روش دلخواه تزیین کنید.
بیشتر بخوانید:
فوت و فن های خوشمزه شدن رولت انار
آیا می توان برای تهیه رولت انار به جای پودر قند از شکر استفاده کرد؟
برای تهیه رولت انار و کرم میانی آن بهتر است از پودر قند بهره ببرید، اما در صورتی که به پودر قند دسترسی ندارید می توانید از شکر نیز بهره ببرید، در این صورت شکر دانه ریز بهره ببرید یا شکر را آسیاب کنید تا بافت آن نرم گردد.
برترین راه چاره برای تزیین رولت انار چیست؟
برای تزیین رولت انار می توانید از خامه، پودر قند الک شده و میزانی انار دانه شده بهره ببرید.
چرا رولت موقع پیچیدن می شکند؟
دلایل مختلفی برای شکستن و ترک خوردن انواع رولت از جمله رولت انار وجود دارد از جمله:
- طولانی بودن زمان پخت رولت در فر؛
- موقع رول کردن کیک رولت گرم بوده است؛
- ضخامت بیش از حد کیک رولت؛
- مایه رولت را به صورت یکنواخت در تمام قسمت های رولت پخش ننموده اید؛
- در زمان پیچیدن رولت عجله نکنید و به آرامی این کار را انجام دهید.
از چه خامه ای برای درست کردن رولت استفاده کنیم؟
برترین خامه برای تهیه رولت، خامه شیرین قنادی است.
برای اینکه رولت به کاغذ روغنی نچسبد چه کنیم؟
برای اینکه رولت به کاغذ روغنی نچسبد روی کاغذ میزانی پودر قند بریزید. بعلاوه اسپری کردن میزانی آب به قسمت بیرونی کاغذ روغنی مانع از چسبیدن رولت به آن می گردد.
منبع: افق کوروش