تهیه ترشی پوست پرتقال به روشی آسان

به گزارش فروشگاه های میهن، ترشی پوست پرتقال دارای عطر و طعم بسیار مطبوعی است. شما می توانید این ترشی را با کمی سرکه و نمک به راحتی در منزل تهیه کنید و از خواص بی نظیر آن استفاده کنید.

تهیه ترشی پوست پرتقال به روشی آسان

خبرنگاران | سرویس آشپزی - ترشی پوست پرتقال یکی از ترشی های مدرن و پرطرفدار است. پوست پرتقال به دلیل خواص بسیار زیادی که دارد، هم برای تهیه مربای پوست پرتقال و هم ترشی استفاده می گردد. این ترشی برای دورچین کباب ها و انواع غذاهای مدرن گزینه مناسبی است. همچنین ترشی پوست پرتقال در کنار ساندویچ های سرد طعم بسیار دلچسبی را ایجاد می نماید. در ادامه طرز تهیه ترشی پوست پرتقال و خواص بی نظیر آن را خواهید خواند.

طرز تهیه ترشی پوست پرتقال

مواد لازم
پوست پرتقال1 کیلو
سرکه دو لیتر
نمکبه مقدار کافی

زمان لازم برای آماده سازی ترشی: 1 ساعت

دستور تهیه

  • ابتدا باید تلخی پوست پرتقال را بگیرید؛ برای این کار باید پوست پرتقال ها (بدون اینکه قسمت سفیدی آن را جدا کنید) را دو مرتبه در آب جوش، هر بار به مدت 5 دقیقه، بجوشانید و آن را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید. در مدت 24 ساعت چند مرتبه آب آن را عوض کنید.
  • سپس آن ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب و رطوبت آن ها گرفته گردد.
  • در این مرحله پوست پرتقال ها به صورت خلالی برش بزنید و یا آن ها را چرخ کنید.
  • پوست پرتقال های خرد شده را در یک قابلمه بریزید، به آن سرکه، نمک و فلفل اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و سرکه و نمک و فلفل به خورد پوست پرتقال ها برود.
  • پس از اینکه چند قل خورد حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا کمی خنک گردد.
  • سپس آن ها را در شیشه های تمیز و کاملا خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
  • شیشه ها را در جای خشک و خنک بگذارید تا ترشی برسد.
  • پس از حداقل یک هفته می توانید ترشی را همراه با غذا سرو کنید.

نوش جان …

خواص پوست پرتقال

  • مصرف پوست پرتقال به کاهش فشار خون یاری می نماید.
  • با داشتن ترکیباتی به نام نبیلتیتین خطر ابتلا به التهاب و بیماری قلبی را کاهش می دهد.
  • پوست پرتقال از تشکیل بافت چربی در بدن جلوگیری می نماید.
  • نابیلیتین موجود در پوست پرتقال میزان کلسترول بد بدن را کاهش می دهد.
  • پوست پرتقال دارای فیبر زیاد و کالری کم است که در جلوگیری از مصرف کالری توصیه شده روزانه شما بسیار مفید است.
  • مصرف پوست پرتقال به پاکسازی ریه ها یاری می نماید و هرگونه خلط که باعث تنگی ریه می گردد را از بین می برد.
  • تحقیقات نشان داده که خوردن پوست پرتقال می تواند شما را از تعدادی از سرطان های مختلف از جمله سرطان سینه، سرطان پوست و سرطان کولورکتال محافظت کند.
  • پلی ساکارید غیر محلول موجود در پوست پرتقال به جلوگیری از یبوست، سوزش سر دل، تهوع و تشکیل اسید بیش از حد در معده یاری می نماید.
  • پوست پرتقال حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که به از بین بردن لکه های تیره و لکه های قرمز روی پوست یاری قابل توجهی می نماید.
  • برای داشتن پوستی درخشان و سالم، پودر پوست پرتقال، برگ نیم، پوست انار و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی پوست خود بمالید تا پوستی شفاف و درخشان داشته باشید.
  • از پوست پرتقال می توانید به عنوان یک خوشبو کننده هوا بهره ببرید. به این صورت که آن را در آب داغ بپزید تا بوی آن در آشپزخانه پخش گردد. همچنین برای خوشبو کردن یخچال و فریزر بسیار مناسب است.
  • از سفیده زیر پوست پرتقال برای درخشان کردن وسایل چوبی بهره ببرید.
  • کمی از پوست پرتقال را در کفش خود قرار دهید تا بوی نامطبوع را به خود بگیرد.
  • و …

سخن پایانی

توجه کنید که پوست پوست نارنگی و پوست لیمو ترش نیز دارای خواص زیادی است و می توانید به همین روش با آن ها ترشی درست کنید. همچنین می توانید کمی خلال پوست نارنج که تلخی آن نیز گرفته شده را با پوست پرتقال ها مخلوط کنید. اگر تجربه یا نظری در خصوص طعم و طرز تهیه ترشی پوست پرتقال دارید آن را با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در بخش ارسال نظر در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 13 تیر 1400 بروزرسانی: 13 تیر 1400 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1007

به "تهیه ترشی پوست پرتقال به روشی آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه ترشی پوست پرتقال به روشی آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید