دستور تهیه مربای بابونه با طعم منحصر به فرد و خوشمزه

به گزارش فروشگاه های میهن، مربای بابونه یکی از مربا های سنتی و خوشمزه است که از گل های بابونه تهیه می گردد. بابونه یک گیاه دارویی است که خواص آن برای تسکین اضطراب، بهبود خواب و کاهش التهاب بدن شناخته شده است. برای تهیه مربای بابونه بهتر است از گل های تازه بابونه بهره ببرید.

دستور تهیه مربای بابونه با طعم منحصر به فرد و خوشمزه

بابونه یک گیاه دوساله است که در منطقه ها مختلف دنیا رشد می نماید. این گیاه از زمان های باستان در طب سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است و خواص بسیاری برای سلامتی بدن دارد.

بابونه یک گیاه دوساله است که برای برداشت باید به محض اینکه گل های آن باز شده و رنگ آن ها به زرد تغییر کرد، آغاز به برداشت کرد. فصل برداشت بابونه معمولاً در بهار و تابستان است و به علت اینکه بابونه در منطقه ها مختلف دنیا رشد می نماید، فصول برداشت آن ممکن است در هر منطقه متفاوت باشد.

مربای بابونه، به علت داشتن خواص بسیاری برای سلامتی بدن، یکی از محبوب ترین مربا های سنتی در دنیا است. با توجه به خواص مربای بابونه، مصرف آن به عنوان یک راهکار طبیعی می تواند به بهبود شرایط سلامت عمومی یاری کند. در ادامه دستور تهیه این مربای خوشمزه و مقوی را برای شما قرار داده ایم.

مواد لازم مربای بابونه

دستور تهیه مربای بابونه

1. ابتدا باید با دقت ساقه های گل بابونه را جدا نموده تا فقط گل های بابونه باقی بمانند. سپس در یک ظرف بزرگ آب ریخته و گل های بابونه را در آن خیس می کنیم تا هر چه گل و لای درون بابونه هست، تمیز گردد. سپس بابونه ها را در آبکش ریخته و چندین بار این کار را تکرار می کنیم تا بابونه به طور کامل تمیز گردد.

2. در یک قابلمه شکر و آب را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید. چند قطره آبلیمو اضافه می کنیم. بعد از روی حرارت برداشته و بابونه ها را در شیره قوام آمده می ریزیم و دم کنی را روی آن قرار می دهیم تا شیره خوب به خورد گل ها برود. چند ساعت به آرامی می گذاریم تا دم بکشد. توجه داشته باشید که زمانی که دم کنی را گذاشتید نیازی به قرار دادن روی حرارت ندارید.

این مربا علاوه بر خواص دارویی خود، طعم خوشایندی دارد و می تواند یکی از گزینه های خوب برای صبحانه یا عصرانه باشد.

نکات مهم برای تهیه مربای بابونه

تهیه مربای بابونه، یک روش سنتی و خوشمزه برای استفاده از خواص این گیاه طبیعی است. در زیر نکات مهمی برای تهیه مربای بابونه آمده است:

استفاده از گل های تازه بابونه: برای تهیه مربای بابونه، بهتر است از گل های تازه بهره ببرید تا خواص و طعم بهتری داشته باشد.

شستشوی دقیق گل ها: قبل از استفاده، گل های بابونه باید با دقت شسته شوند تا از هر گونه آلودگی و ذرات خارجی پاک شوند.

استفاده از آب لیمو: برای یاری به حفظ رنگ و طعم گل های بابونه، می توانید یک میزان آب لیمو به مربای خود اضافه کنید.

استفاده از شعله ملایم: برای پخت مربای بابونه، بهتر است از شعله ملایم بهره ببرید

محافظت از مربا: پس از تهیه، مربای بابونه را در ظرف محکمی نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید تا از خراب شدن و فاسد شدن جلوگیری گردد.

با استفاده از گل بابونه در مربای خود، می توانید طعم و بوی خوبی به آن ببخشید و در عین حال ظاهر زیبا و شگفت انگیزی به آن ببخشید. اما بهتر است به مقدار ای از گل بابونه بهره ببرید که طعم و خواص آن به خوبی در مربا حس گردد، اما در عین حال مربای شلوغ و پر گل نگردد.

منبع: بیتوته

منبع: فرارو
انتشار: 10 مرداد 1402 بروزرسانی: 10 مرداد 1402 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1589

به "دستور تهیه مربای بابونه با طعم منحصر به فرد و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه مربای بابونه با طعم منحصر به فرد و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید