سه راه برای خوردن شکر کم تر
به گزارش فروشگاه های میهن، اگر مانند بیشتر آمریکایی ها هستید بیش تر از آن چه برای شما مفید است شکر مصرف می کنید. می توانید با رعایت چند نکته ساده بدون آن که لذت غذا خوردن را از دست دهید مصرف شکر خود را کاهش دهید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از نیویورک تایمز، در ادامه به راه هایی ساده برای کاهش مصرف شکر اشاره می کنیم:
برچسب روی محصولات را بخوانید
فراوری کنندگان به صورت پنهانی اندازه شکر را بیش تر از آن اندازه که شما فکر می کنید به محصولات شان می افزایند. شکر در بسیاری از محصولات از سوپ گرفته تا سالمون دودی و سالامی و ترتیلا و کراکر ها به کار می رود. اگر وقت بگذارید و برچسب روی محصولات غذایی را بخوانید می توانید اندازه شکر به کار رفته در فراوری آن را با اندازه شکر به کار رفته در سایر محصولات یا همان محصول، اما از برندی دیگر مقایسه کنید.
اجازه ندهید صبحانه به یک دسر صبحگاهی تبدیل گردد
غلات با قند کم را بخورید. غلات فرآوری شده اغلب مملو از شکر هستند، اما می توانید بعضی از مواد غذایی مانند بلغور جو دو سر را نیز مصرف کنید که قند کم تری دارند. یا آن که می توانید غلات را حذف کنید و به جای آن صبح ها تخم مرغ، ماست یا سبزیجات بخورید. هم چنین، مصرف آب میوه را محدود نموده و بیش از شش اونس در روز مصرف نکنید.
با دقت میان وعده خود را انتخاب کنید
اسنک ها به راحتی می توانند به دسر دیگری تبدیل شوند. بسیاری از گرانولا بار و انرژی بار ها مملو از قند های اضافه شده هستند. همین امر در خصوص میوه های کنسرو شده و خشک نیز صدق می نماید. در عوض یکی از این موارد را امتحان کنید: آجیل، ذرت بو داده، میوه تازه و اسنک بار بدون افزودنی شیرین کننده.
منبع: فرارو