طرز تهیه زاتزیکی ماست و خیار یونانی (تور ارزان یونان)
به گزارش فروشگاه های میهن، هیچ می دانید ماست و خیاری که ما به عنوان پیش غذا یا کنار غذا با چلو و خورشت و کباب می خوریم یک نوع سس دیپ است با ویژگی های یک دیپ و در اصل به عنوان مزه تهیه و سرو می گردد؟ زاتزیکی Tzatziki یا همان ماست و خیار یونانی نوعی سس است که به گوشت و مرغ گریل شده طعم می دهد. زاتزیکی در یونان با ماست یونانی تهیه می گردد، اما شما می توانید آن را با هر نوع ماست از جمله ماست بز، ماست گوسفندی یا لاکتیویا درست کنید. زاتزیکی یک عنصر جدانشدنی از سفره مدیترانه ای است که به انواع کباب، گوشت بره و فلافل جان می دهد یا در کاسه ریخته شده و همراه نان پیتای تازه خورده می گردد.
سفر با تور ارزان یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.
مواد لازم زاتزیکی ماست و خیار یونانی
- سیر دو حبه
- خیار یک عدد
- ماست لاکتیویا خرید آنلاین 1 فنجان
- آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- شوید تازه یک قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون به اندازه لازم
طرز تهیه زاتزیکی (ماست و خیار یونانی)
مرحله اول
سیر را پوست بکنید و نامنظم خرد کنید. روی آن نمک بپاشید، با فشار لبه چاقو له کنید و داخل یک کاسه میانه بریزید.سر و ته خیار را بگیرید و آن را پوست بکنید. سپس خیار را از طول نصف نموده و سپس خرد کنید.
مرحله دوم
یک کاسه دیگر بردارید، خیار خرد شده را داخل آن ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب خیار خوب از آن بیرون بیاید. به جای مانده آب را دور بریزید و خیار خرد شده را به کاسه حاوی سیر اضافه کنید.حالا ماست، آب لیمو، روغن زیتون، شوید و فلفل را به سیر و خیار اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
روی ظرف ماست و خیار را بپوشانید و حداقل دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم ها خوب بیرون بیایند و با هم ترکیب شوند. زاتزیکی را بچشید و اگر لازم بود به آن نمک بزنید. برترین مزه سفره شما آماده است. می توانید روی آن یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید یا ماست و خیار خود را کمی شوید و زیتون تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله