طرز تهیه کتلت بوقلمون لذیذ و مخصوص ، این فقط یک کتلت نیست!

به گزارش فروشگاه های میهن، کتلت بوقلمون یکی از است که با گوشت چرخ نموده بوقلمون درست می گردد. این غذای نونی را به عنوان وعده غذایی و می توانید سرو کنید. در این مقاله از در طرز تهیه کتلت بوقلمون در تابه و به صورت رژیمی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کتلت بوقلمون لذیذ و مخصوص ، این فقط یک کتلت نیست!

مواد لازم برای تهیه کتلت با گوشت بوقلمون

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت سینه بوقلمون400 گرم
سیب زمینی1 عدد بزرگ
تخم مرغ2 عدد
پیاز1 عدد بزرگ
آرد سوخاری1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
پودر سیر1 قاشق چای خوری
برنج، نان، گوجه و خیارشوربرای سرو کتلت بوقلمون

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 40 دقیقه

مدت زمان لازم برای سرخ کردن بوقلمون شامی: 15 دقیقه

مراحل طرز تهیه کتلت بوقلمون در تابه

کتلت بوقلمون مثل و فقط یک کتلت نیست، بلکه یک غذای مقوی برای بچه ها و افراد سالمند و بیمار است. برای تهیه این مدل کتلت خانگی به سینه بوقلمون احتیاج دارید.

مرحله اول: سیب زمینی را آماده کنید و بپزید

در اولین مرحله از طرز تهیه کتلت بوقلمون، یک عدد سیب زمینی بزرگ را با آب به صورت کاملا تمیز بشویید. یک قابلمه کوچک انتخاب نموده و سیب زمینی را در آن قرار دهید. داخل قابلمه میزانی آب تا میزان ای که روی سیب زمینی ها را بگیرد بریزید. قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سیب زمینی به مدت چهل دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله دوم: گوشت بوقلمون را آماده کنید

در فاصله ای که سیب زمینی روی حرارت می پزد، میزان مورد احتیاج از سینه بوقلمون را خوب با آب بشویید و در آبکش قرار دهید و صبر کنید تا آب اضافه از آن خارج گردد. سپس سینه بوقلمون را با چاقو به چند تکه درشت تقسیم کنید. تکه های بوقلمون را در دستگاه غذاساز، چرخ گوشت و یا میکسر بریزید و آن را کاملا له کنید تا به شکل یک پوره یکدست گردد.

شما می توانید برای تهیه سینه بوقلمون به صورت و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله سوم: پیاز رنده شده را اضافه کنید

دو عدد پیاز میانه یا یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و بشویید. قسمت انتهایی پیاز را جدا نکنید تا وقت رنده کردن لایه های آن از هم جدا نشوند و پیاز وا نرود. پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. با دست پیاز رنده شده را فشرده کنید تا آب پیاز کاملا گرفته گردد، ما به تفاله پیاز احتیاج داریم.

بعد از آنکه از جدا شدن آب پیاز از پیازهای رنده شده مطمئن شدید، آن را به گوشت چرخ نموده بوقلمون اضافه کنید و آنها را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم: سیب زمینی پخته شده را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه کتلت بوقلمون پوک، باید به سراغ سیب زمینی بروید. بعد از آنکه از مغز پخت شدن سیب زمینی مطمئن شدید. آن را از روی حرارت و بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک گردد. پوست سیب زمینی پخته شده را جدا کنید و سپس از طریق رنده ریز رنده کنید و یا با گوشتکوب آن را له کنید.

مرحله پنجم: تخم مرغ را اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید

سیب زمینی پخته له شده را به ترکیب چرخ نموده بوقلمون و پیاز اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. 2 عدد تخم مرغ را ابتدا در یک ظرف دیگر بشکنید و بعد از آنکه از سالم بودن آنها مطمئن شدید هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی بیرون بیاید. تخم مرغ همزده را هم به مایه کتلت بوقلمون اضافه کنید.

شما می توانید برای تهیه تخم مرغ به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله ششم: ادویه ها را اضافه کنید و مایه کتلت بوقلمون ورز دهید

در آخرین مرحله از تهیه مایه کتلت بوقلمون، ادویه ها شامل نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و مجددا همه مواد را هم بزنید تا ادویه ها به طور یکسان در تمام مایه کتلت پخش شوند. سپس مایه کتلت را به خوبی با دست ورز دهید تا به انسجام برسند.

شما می توانید برای تهیه انواع ادویه شامل نمک، پودر سیر، فلفل سیاه و زردچوبه به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: کتلت بوقلمون را سرخ کنید

یک تابه با سایز مناسب انتخاب کنید و داخل آن به میزان لازم روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. به میزان یک گردو از مایه کتلت بردارید و مثل از طریق دست آن را به صورت دایره و یا بیضی شکل دهید و در آرد سوخاری بغلتانید.

بعد از آنکه روغن داغ شد، کتلت بوقلمون را در آن قرار دهید و سرخ کنید. بعد از آنکه یک طرف کتلت کاملا سرخ شد برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ گردد. همه مایه کتلت را به همین ترتیب سرخ کنید.

شما می توانید برای تهیه روغن سرخ کردنی و آرد سوخاری به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله آخر: کتلت گوشت بوقلمون را سرو کنید

بعد از آنکه کتلت ها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته گردد. سپس آن را در یک ظرف مناسب بکشید و به همراه یا، نان، سس، گوجه و خیارشور () سرو کنید و از طعم لذیذ این شامی تازه و مقوی لذت ببرید.

شما می توانید برای تهیه برنج، نان، سس و خیارشور به صورت حضوری و اینترنتی از طریق فروشگاه های اقدام کنید.

روش تهیه کتلت بوقلمون رژیمی

کتلت بوقلمون یک غذای مقوی و پرخاصیت است که مصرف آن در رژیم های غذایی مختلف توصیه می گردد؛ اما برای آنکه این غذا، یک وعده غذایی کاملا رژیمی باشد باید در روش پخت آن تغییراتی ایجاد گردد

برای تهیه کتلت بوقلمون رژیمی، باید آن را در فر آماده کنید. برای این کار مایه کتلت را مطابق مراحل بالا درست کنید. سپس فر را به مدت 10 دقیقه و با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

مایه کتلت بوقلمون را یا از طریق دست شکل دهید و روی سینی فر قرار دهید و یا در قالب های فلزی بریزید و سپس در فر قرار دهید. هر سمت کتلت به 8 تا 10 دقیقه زمان برای پختن در فر احتیاج دارد. یک سمت آن که پخت سینی را از داخل فر بیرون بیاورید و کتلت ها را بچرخانید تا سمت دیگرش نیز سرخ گردد. با این روش شما یک کتلت بوقلمون مقوی رژیمی خواهید داشت.

نکات مهم در طرز تهیه کتلت بوقلمون خانگی

  • به جای سیب زمینی پخته از سیب زمینی خام هم می توانید در طرز تهیه کتلت سینه بوقلمون بهره ببرید. اما اگر کتلت ها را در فر می پزید بهتر است از سیب زمینی پخته بهره ببرید.
  • اگر تمایل دارد می توانید از دو حبه سیر تازه و رنده یا پوره شده به جای پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) در تهیه این کتلت بهره ببرید.
  • تخم مرغ باعث می گردد تا مایه کتلت وا نرود.
  • کتلت بوقلمون بدون تخم مرغ در واقع همان شامی بوقلمون است.
  • برای آنکه مایه کتلت بوقلمون انسجام بیشتری پیدا کند، می توانید قبل از سرخ کردن به مدت نیم ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
  • در طرز تهیه کتلت بوقلمون حتما از سینه بوقلمون بهره ببرید. سینه بوقلمون گوشت لختی دارد به همین علت راحت تر چرخ می گردد و مایه کتلت یکدست تر خواهد شد.
  • در صورتی که به آرد سوخاری دسترسی ندارید می توانید کتلت ها را همان طور ساده و بدون آرد سوخاری سرخ کنید.
  • برای آنکه کتلت ها کاملا مغزپخت شوند بهتر است آن را در روغن زیاد سرخ کنید.
  • بهتر است حرارت میانه باشد تا کتلت ها مغز پخت گردد.
  • خوب ورز ندادن مایه کتلت باعث می گردد تا هنگام پخت ترک بخورد و وا برود.
  • برای آنکه کتلت گوشت بوقلمون هنگام سرخ شدن وا نرود و ترک نخورد حتما آب پیاز را بگیرید.
  • در صورتی که از سیب زمینی خام در تهیه کتلت بوقلمون چرخ شده استفاده می کنید، بعد از رنده کردن حتما آب آن را جدا کنید.
  • برای اطمینان از نرم شدن گوشت بوقلمون بهتر است آن را دو بار چرخ کنید.
  • اگر مایه کتلت با گوشت چرخ نموده بوقلمون شل است میزانی آردنخودچی به آن اضافه کنید.
  • اجازه دهید حتما روغن داغ گردد و سپس کتلت ها را در آن سرخ کنید، در غیر این صورت کتلت به تابه می چسبد.
  • می توانید گوجه فرنگی را به صورت ورقه ای سرخ کنید و در کنار کتلت بوقلمون آن را سرو کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کتلت بوقلمون ترد

چه کار کنیم تا کتلت بوقلمون خشک نگردد؟

مهم ترین علت خشک شدن کتلت، سفت بودن مایه کتلت و بعلاوه زیاد بودن شعله گاز در زمان سرخ کردن کتلت است. حتما در هنگام پخت حرارت را کم کنید و مایه کتلت را نیز خیلی سفت درست نکنید.

در صورت سفت شدن و یا شل شدن مایه کتلت چه کار می گردد کرد؟

در صورتی که مایه کتلت بوقلمون شل شد به آن میزانی آرد نخودچی اضافه کنید، برعکس اگر سفت شد یک تخم دیگر به آن اضافه کنید.

برای آنکه کتلت بوقلمون به تابه نچسبد چه کار باید کرد؟

برای آنکه کتلت به تابه نچسبد موارد زیر را رعایت کنید:

  • آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید.
  • اجازه دهید اول روغن داغ گردد و سپس آغاز به سرخ کردن کتلت ها کنید.

برای جلوگیری از وا رفتن کتلت گوشت بوقلمون چه کار باید کرد؟

  • برای جلوگیری از وا رفتن کتلت بوقلمون، حتما آب پیازی که رنده نموده اید را بگیرید.
  • به مایه کتلت به میزان 1 قاشق غذاخوری آرد سفید و یا آرد نخودچی اضافه کنید.
  • مایه کتلت گوشت بوقلمون را قبل از سرخ کردن در تابه، به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.
منبع: افق کوروش
انتشار: 28 مهر 1403 بروزرسانی: 28 مهر 1403 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 1656

به "طرز تهیه کتلت بوقلمون لذیذ و مخصوص ، این فقط یک کتلت نیست!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت بوقلمون لذیذ و مخصوص ، این فقط یک کتلت نیست!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید