طرز تهیه سوپ مرغ مکزیکی، ساده و خوشمزه (تور مکزیک)
به گزارش فروشگاه های میهن، سوپ مرغ مکزیکی یک پیش غذای بی نظیر و خاص برای مهمانی ها است. این سوپ برای علاقه مندان به غذاهای تند، پیشنهاد خوبی است.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
طرز تهیۀ سوپ مرغ مکزیکی بسیار ساده است و با کمی خلاقیت می توانید یک سوپ عالی با طعمی متفاوت تهیه کنید.
مواد لازم:
سینۀ مرغ: یک عدد
خامۀ ترش: یک قاشق غذاخوری
لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
فلفل قرمز تند: یک عدد
آرد سوخاری: یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: یک عدد
پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
ذرت پخته: یک پیمانه
جعفری خرد شده: یک قاشق چای خوری
زیره: یک قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
سیر: 2 حبه
پیاز: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینۀ مرغ را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم. فلفل قرمز را به شکل نوارهای باریکی درمی آوریم.
روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم. پیاز خرد شده و سیر رنده شده را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند. زیره، جعفری و نمک را به آن ها افزوده و هم می زنیم.
قطعه های مرغ را به مواد اضافه نموده، تفت می دهیم تا خامی مرغ از بین برود.
آرد سوخاری را هم افزوده و مخلوط می کنیم.
لوبیا قرمز، ذرت پخته شده و آب مرغ را می افزاییم. پس از اضافه کردن این مواد، 10 دقیقه سوپ را روی شعله می گذاریم.
گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد می کنیم. سپس با شیر، خامۀ ترش و پنیر، به سوپ اضافه می کنیم. کمی از پنیر را برای تزیین روی سوپ، نگه می داریم. حرارت را کمی زیاد می کنیم تا پنیرها داخل سوپ ذوب شوند.
سوپ مرغ تند و ویژۀ ما آماده است. آن را در ظرف مناسبی ریخته و به دل خواه تزیین می کنیم.
منبع: گردشبان