قرابیه بادام؛ شیرینی نوروزی

به گزارش فروشگاه های میهن، قرابیه بادام نوعی شیرینی سنتی است که بسیار راحت درست شده و طعم فوق العاده ای دارد.

قرابیه بادام؛ شیرینی نوروزی

قرابیه بادام یکی از شیرینی های کشور ترکیه است و طرفداران بسکمک دارد. این نوع شیرینی بسیار راحت درست می شود و طعم فوق العاده ای نیز دارد و برای عید بسیار مناسب است. با بخش آشپزی خبرنگاران و آموزش پخت قرابیه بادام همراه باشید.

مواد لازم قرابیه بادام :

  • سفیده تخم مرغ 4 عدد
  • شکر 1/5 لیوان
  • آرد بادام (درختی) 2 لیوان
  • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه قرابیه بادام :

ابتدا فر را روی دمای 140 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

  • داخل یک قابلمه مناسب، آرد بادام، شکر و سفیده تخم مرغ را با هم و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت مرتب هم بزنید.
  • سپس مواد را داخل یک ظرف مسطح مثل سینی ریخته و پخش کنید. دارچین و آب لیمو را اضافه کرده و با هم زدن سریع مواد را سرد کنید.
  • وقتی مواد هم دمای محیط شد، آن ها را درون قیف بریزید. با کمک ماسوره ساده مواد را از قیف خارج کرده و با فاصله از هم روی سینی فری که کف آن کاغذ روغنی پهن کرده اید، بچینید. سینی را داخل فر بگذارید.
  • بعد از حدود 25-30 دقیقه از زمان پخت شیرینی ها، فر را روی دمای 160 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و زمانی که شیرینی ها به رنگ مورد نظرتان رسیدند سینی را از فر خارج کنید.
  • یک حوله آشپزخانه را با آب سرد خیس کرده و آن را پهن کنید. شیرینی ها را همراه با کاغذ روغنی روی حوله خیس بگذارید تا کاغذ نمدار شود. با این کار شیرینی ها راحت از کاغذ جدا می شوند.

می توانید برای تزیین شیرینی ها از مغز خرد شده یا خلال پسته و بادام استفاده کنید. توجه داشته باشید که این شیرینی در مجاورت هوا خشک می شود؛ بنابراین باید درون ظرف در دار نگه داری شود.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mihanshops.ir شناسه مطلب: 190

به "قرابیه بادام؛ شیرینی نوروزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قرابیه بادام؛ شیرینی نوروزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید